Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Kopen voor Hilversum Noord-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een verscheidenheid van stijlen en designs. Uw woning bestaat uit meerdere muren, maar de originele persoonlijkheid bestaat uit de ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende oplossing om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen decoratie aan de wand. Deze smaakvolle uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Hilversum

Onze collectie metalen decoratie aan de wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een groot gedeelte van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op aanvraag tevens een aanzienlijk ruim spectrum aan specifieke kleuren mogelijk in Hilversum.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, met als gevolg dat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons voorraad en kies meteen de hedendaagse stijl voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen eenduidige omlijning van wat kunst exact inhoudt, en het beeld erover is in de loop van tijd uiteraard veranderd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten maken worden al onze artikelen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Hilversum

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.