Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal vanuit Krimpen aan de Lek

Metalen decoratie aan de wand is een veel gebruikte soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een diversiteit van stijlen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw eigen persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen sfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende wijze om uw huis dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen decoratie aan de wand. Deze elegante look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Krimpen aan de Lek

Ons assortiment metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks dat een flink deel van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op verzoek ook een erg ruim diversiteit aan afwijkende kleuren beschikbaar in Krimpen aan de Lek.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, zodat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en kies vandaag nog de mooie hedendaagse uitstraling voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen uitsluitende definitie van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen decoratie voor aan je Krimpen aan de Lekse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve stalen letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Krimpen aan de Lek

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.