Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen in De Jouwer

Metalen wanddecoratie is een veel voorkomende soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat uit vier muren, maar de aparte persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de sfeer binnenin. Wilt u een goede oplossing om uw woonkamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De bijdetijdse look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in De Jouwer

Ons aanbod van metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks dat een aanmerkelijk deel van onze metalen wandkunstwerken worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er ook een zeer groot scala aan afwijkende kleuren ter beschikking in De Jouwer.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op hun gewicht, met als gevolg dat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons assortiment en selecteer heel gauw een mooie hedendaagse uitstraling voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen uitsluitende definitie van wat kunst inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere keren veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die trend vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten produceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in De Jouwer

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.