Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen vanuit Surhuisterveen

Metalen wanddecoratie is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een verscheidenheid van vormen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit 4 muren, maar ieders originele persoonlijkheid komt van de ambiance binnenin. Wilt u een prima oplossing om uw kamer dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen wanddecoratie. Deze modieuze uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Surhuisterveen

Onze collectie van metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een groot deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag tevens een behoorlijk groot scala aan speciale kleuren mogelijk in Surhuisterveen.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en vind meteen de nieuwe look voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er is geen unieke definitie van wat kunst exact is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd uiteraard veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten maken worden al onze artikelen hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Surhuisterveen

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.