Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Kopen voor De Punt

Metalen decoratie aan de wand is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een veelheid van vormen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar de originele persoonlijkheid komt van de decoratieve atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een prima wijze om uw kamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De eigentijdse look grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in De Punt

Onze collectie van metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Wij leveren bijvoorbeeld Wanddecoratie van Metaal in De Punt maar ook in Halfweg, Paterswolde, Zuidlaren, Haren, Roden, Groningen, Steenbergen, Hoogezand, Assen, Leek en alle andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een groot gedeelte van onze metalen wandkunstwerken worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op aanvraag ook een vrij ruim scala aan speciale kleuren leverbaar in De Punt.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en vind meteen een aangepaste look voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen eenduidige omlijning van wat kunst exact is, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar wens te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in De Punt

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.