Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit Hoogezand

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een diversiteit van stijlen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders originele persoonlijke signatuur bestaat uit de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u een goede manier om uw kamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze trendy uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Hoogezand

Ons aanbod van metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Wij leveren bijvoorbeeld Decoratie aan de wand in Hoogezand maar ook in Sappemeer, Haren, Zuidlaren, Veendam, Wildervank, De Punt, Halfweg, Ten Boer, Paterswolde, Zandvoort en alle andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

HoewelAlhoewel een groot gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er na contact met ons tevens een vrij groot diversiteit aan specifieke kleuren beschikbaar in Hoogezand.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, zodat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie assortiment en vind meteen een aangepaste uitstraling voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen standaard begripsbepaling van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen uiteraard aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we aanbieden bieden ruime mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar wens te verfraaien.

Kies uit één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten maken worden al onze wanddecoratie ontwerpen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Hoogezand

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.