Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen in Rotterdam

Metalen wanddecoratie is een gewaardeerde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een veelvoud van vormen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw originele persoonlijkheid komt van de ambiance binnenin. Wilt u een passende manier om uw kamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De smaakvolle uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Rotterdam

Ons assortiment van metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleuren

HoewelAlhoewel een aanzienlijk deel van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op verzoek ook een behoorlijk ruim spectrum aan afwijkende kleuren ter beschikking in Rotterdam.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk onze stukken en kies meteen de nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen standaard omlijning van wat kunst precies inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens aan te kleden.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China/Azië laten produceren worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Rotterdam

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.