Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie in Rotterdam

Metalen wanddecoratie is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een variëteit van stijlen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar de aparte persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u een prima oplossing om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen decoratie aan de wand. De trendy look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als eye-catcher in Rotterdam

Onze collectie metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een omvangrijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag tevens een vrij groot spectrum aan afwijkende kleuren ter beschikking in Rotterdam.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk onze diversiteit en vind vandaag nog de nieuwe uitstraling voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen unieke begripsbepaling van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd sterk veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Rotterdam

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.