Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen Wilnis Utrecht

Metalen decoratie aan de wand is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders unieke persoonlijke signatuur bestaat uit de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u een passende oplossing om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis aan met metalen wanddecoratie. Deze elegante uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Wilnis

Onze collectie van metalen decoratie aan de wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleuren

Ondanks dat een groot segment van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn gemaakt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op aanvraag tevens een aanzienlijk groot diversiteit aan expliciete kleuren leverbaar in Wilnis.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk ons assortiment en vind onmiddelijk de mooie hedendaagse stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er bestaat geen eenduidige definitie van wat kunst precies inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten produceren worden al onze producten gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Wilnis

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.