Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Ouderkerk aan de Amstel

Metalen decoratie aan de wand is een veel gevraagde soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een verscheidenheid van vormen en designs. Uw woning bestaat dan wel uit vier muren, maar ieders unieke persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de sfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende manier om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning aan met metalen wanddecoratie. De smaakvolle uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Ouderkerk aan de Amstel

Ons aanbod metalen decoratie aan de wand beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleur

Ondanks dat een flink gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag ook een behoorlijk breed scala aan afwijkende kleuren leverbaar in Ouderkerk aan de Amstel.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons assortiment en vind meteen een mooie aangepaste stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er bestaat geen unieke beschrijving van wat kunst is, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve stalen letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten maken worden al onze producten gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Ouderkerk aan de Amstel

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.