Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Ten Boer Groningen

Metalen decoratie aan de wand is een veel voorkomende soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een veelheid van stijlen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar de eigen persoonlijkheid bestaat uit de details binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede oplossing om uw kamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Ten Boer

Ons aanbod metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleur

HoewelAlhoewel een flink deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er ook een behoorlijk groot diversiteit aan speciale kleuren ter beschikking in Ten Boer.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze stukken en vind heel gauw de mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst inhoudt, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere malen aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten fabriceren worden al onze artikelen in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Ten Boer

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.