Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen voor Mierlo Noord-Brabant

Metalen decoratie aan de wand is een beminde soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een veelheid van vormen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar de eigen persoonlijkheid komt van de decoratieve uitstraling binnenin. Wilt u een passende manier om uw ruimte dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen decoratie aan de wand. De eigentijdse uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Mierlo

Onze collectie metalen decoratie aan de wand beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

KunstvanStaal.nl biedt Metalen Wanddecoratie in Mierlo maar ook in Goor, Nuenen, Hulst, Helmond, Heeze, Putten, Beek en Donk, Someren, Asten, Gennep en 6500 andere plaatsen in Nederland

Metalen decoratie aan de wand in kleur

Ondanks het feit dat een omvangrijk segment van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er na contact met ons tevens een zeer ruim spectrum aan specifieke kleuren verkrijgbaar in Mierlo.

Het plaatsen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de duurzame uitstraling. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, met als gevolg dat de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk onze stukken en selecteer direct de mooie aangepaste uitstraling voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen eenduidige beschrijving van wat kunst precies is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd uiteraard gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die trend vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Mierlo

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.