Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit Hulst

Metalen decoratie voor aan de wand is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan de wand is te krijgen in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar ieders aparte persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u een passende oplossing om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als inspiratiebron in Hulst

Onze collectie van metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Ons bedrijf levert Wanddecoratie van Metaal in Hulst maar ook in Putten, Nuenen, Gennep, Mierlo, Heeze, Eindhoven, Goor, Boshoven, Veldhoven, Waalre en alle andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

Ondanks het feit dat een omvangrijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op aanvraag tevens een vrij groot spectrum aan expliciete kleuren ter beschikking in Hulst.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, waardoor ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons voorraad en vind heel gauw de nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen uitsluitende beschrijving van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere malen veranderd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om de letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven voldoende mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten maken worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Hulst

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.