Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Bestellen Heeze

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een veelvoud van stijlen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar ieders aparte persoonlijke signatuur komt van de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u een uitstekende manier om uw woonkamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. Deze modieuze look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Heeze

Ons assortiment van metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een flink deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn ontworpen in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op verzoek ook een zeer groot scala aan karakteristieke kleuren mogelijk in Heeze.

Het bevestigen van Metalen Decoratie voor aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons assortiment en kies meteen een mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen unieke omlijning van wat kunst is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar wens aan te kleden.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Heeze

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.