Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit Valkenswaard Noord-Brabant

Metalen decoratie aan de wand is een populaire soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een scala van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar de eigen persoonlijkheid komt van de persoonlijk gekozen ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende oplossing om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De modieuze uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Valkenswaard

Ons aanbod van metalen decoratie aan de wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

KunstvanStaal.nl biedt bijvoorbeeld Metalen Wanddecoratie in Valkenswaard maar ook in Dommelen, Waalre, Boshoven, Boshoven, Zevenhuizen, Gennep, Veldhoven, Bergeijk, Heeze, Putten en 6500 andere plaatsen in NL

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks het feit dat een aanzienlijk segment van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is na contact met ons tevens een zeer groot scala aan kleuren verkrijgbaar in Valkenswaard.

Het monteren van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, zodat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk ons aanbod en selecteer meteen een nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er bestaat geen eenduidige beschrijving van wat kunst precies is, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie voor aan je Valkenswaardse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens aan te kleden.

Kies uit één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten fabriceren worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Valkenswaard

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.