Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie voor Veldhoven

Metalen wanddecoratie is een veel voorkomende soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een scala van stijlen en designs. Uw appartement bestaat uit vier muren, maar de originele persoonlijke signatuur bestaat uit de persoonlijk gekozen details binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende manier om uw woonkamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. De eigentijdse uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Veldhoven

Onze selectieverscheidenheid van metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot huiselijke flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

HoewelAlhoewel een aanmerkelijk deel van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag ook een behoorlijk breed scala aan specifieke kleuren beschikbaar in Veldhoven.

Het plaatsen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk ons voorraad en kies heel gauw een nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er is geen uitsluitende omlijning van wat kunst inhoudt, en het beeld erover is in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar wens te verfraaien.

Kies één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China/Azië laten maken worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Veldhoven

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.