Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Groesbeek Gelderland

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een scala van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat uit 4 muren, maar uw originele persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de atmosfeer binnenin. Wilt u een prima wijze om uw ruimte dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. Deze trendy uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Groesbeek

Ons assortiment metalen wanddecoratie beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks dat een aanmerkelijk deel van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een vrij groot diversiteit aan kleuren verkrijgbaar in Groesbeek.

Het monteren van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, waardoor ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk onze selectie en selecteer vandaag nog de mooie hedendaagse stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen standaard omlijning van wat kunst exact is, en de interpratie ervan is door de tijd heen sterk veranderd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie voor aan je Groesbeekse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de voorkeur vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de decoratieve letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar wens te verbeteren.

Kies uit één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten fabriceren worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Groesbeek

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.