Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Malden Gelderland

Metalen wanddecoratie is een veel gebruikte soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een diversiteit van vormen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar ieders originele persoonlijke signatuur bestaat uit de decoratieve details binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende wijze om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De elegante look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Malden

Ons assortiment metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een omvangrijk deel van onze metalen wanddecoratie kunstwerken worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op verzoek tevens een aanzienlijk groot spectrum aan specifieke kleuren mogelijk in Malden.

Het bevestigen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en kies vandaag nog de mooie aangepaste uitstraling voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen standaard omlijning van wat kunst exact inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden bieden voldoende mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten produceren worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Malden

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.