Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen Berg en Dal

Metalen decoratie voor aan de wand is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan de wand is verkrijgbaar in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat dan wel uit vier muren, maar uw eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de details binnenin. Wilt u een passende manier om uw kamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen wanddecoratie. De bijdetijdse look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Berg en Dal

Ons assortiment van metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Ons bedrijf levert Metalen Wanddecoratie in Berg en Dal maar ook in Meerwijk, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Lent, Molenhoek, Zandvoort, Gendt, Mook, Zeeland en 6500 andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks het feit dat een omvangrijk gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er na contact met ons ook een vrij groot diversiteit aan speciale kleuren verkrijgbaar in Berg en Dal.

Het monteren van Metalen Decoratie voor aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk onze stukken en selecteer meteen een aangepaste look voor uw woning.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen unieke omlijning van wat kunst is, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere malen veranderd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar wens te verbeteren.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten maken worden alle producten op deze website in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Berg en Dal

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.