Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit Nijmegen Gelderland

Metalen decoratie voor aan je wand is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar uw aparte persoonlijke signatuur komt van de decoratieve details binnenin. Wilt u een uitstekende manier om uw ruimte dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. De modieuze uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Nijmegen

Onze collectie van metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot sfeervolle flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal levert o.a. Wanddecoratie van Metaal in Nijmegen maar ook in Lent, Meerwijk, Berg en Dal, Malden, Bemmel, Beuningen, Zandvoort, Molenhoek, Wijchen, Groesbeek en 6500 andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

Ondanks dat een aanmerkelijk gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag tevens een erg breed diversiteit aan afwijkende kleuren ter beschikking in Nijmegen.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en vind vandaag nog een aangepaste uitstraling voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende definitie van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om de letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten produceren worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Nijmegen

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.