Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen in Nijmegen

Metalen wanddecoratie is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een veelheid van stijlen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw aparte persoonlijkheid komt van de uitstraling binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een prima oplossing om uw huis dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De trendy look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Nijmegen

Onze selectieverscheidenheid metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

Ondanks het feit dat een aanmerkelijk gedeelte van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op verzoek tevens een zeer ruim scala aan karakteristieke kleuren beschikbaar in Nijmegen.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op hun gewicht, zodat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie keuze en vind heel gauw een mooie nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen standaard begripsbepaling van wat kunst precies inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd sterk aangepast.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie voor aan je Nijmegense wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de trend daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens te verbeteren.

Kies uit één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Nijmegen

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.