Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit Lent Gelderland

Metalen decoratie voor aan de wand is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan de wand is te krijgen in een scala van vormen en ontwerpen. Uw woning bestaat dan wel uit 4 muren, maar ieders originele persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede oplossing om uw woonkamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Lent

Ons assortiment metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

HoewelAlhoewel een groot deel van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er ook een zeer groot diversiteit aan afwijkende kleuren voorhanden in Lent.

Het ophangen van Metalen Decoratie voor aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, waardoor ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk onze keuze en selecteer meteen een mooie nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende definitie van wat kunst exact is, en de interpratie ervan is door de tijd heen sterk aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen decoratie voor aan je Lentse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de stroming daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze decoratieve stalen letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we aanbieden bieden voldoende mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Lent

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.