Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen in Diemen

Metalen wanddecoratie is een populaire soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een veelvoud van stijlen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders aparte persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede wijze om uw kamer dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning aan met metalen wanddecoratie. Deze smaakvolle uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Diemen

Ons assortiment van metalen wanddecoratie beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot intieme flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een omvangrijk segment van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn ontworpen in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een aanzienlijk ruim spectrum aan kleuren voorhanden in Diemen.

Het monteren van Metalen Decoratie voor aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk onze wanddecoratie keuze en kies onmiddelijk een mooie nieuwe stijl voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen standaard beschrijving van wat kunst exact is, en de ideeën zijn in de loop van tijd uiteraard aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie voor aan je Diemense wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens aan te kleden.

Kies uit één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten produceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Diemen

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.