Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen voor Weesp

Metalen wanddecoratie is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een variëteit van stijlen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit 4 muren, maar uw aparte persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een prima manier om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze trendy uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Weesp

Ons aanbod metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

HoewelAlhoewel een flink deel van onze metalen wandkunstwerken worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er na contact met ons tevens een zeer breed diversiteit aan expliciete kleuren mogelijk in Weesp.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, zodat de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons assortiment en selecteer meteen een aangepaste stijl voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende beschrijving van wat kunst exact is, en het beeld erover is in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie voor aan je Weespse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden voldoende mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten maken worden al onze producten hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Weesp

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.