Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen voor Weesp Noord-Holland

Metalen decoratie voor aan je wand is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is te krijgen in een diversiteit van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit meerdere muren, maar uw eigen persoonlijke signatuur bestaat uit de decoratieve details binnenin. Wilt u een prima manier om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze elegante look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Weesp

Onze selectieverscheidenheid metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

Ondanks dat een omvangrijk deel van onze metalen wandkunstwerken zijn ontworpen in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op aanvraag ook een erg ruim scala aan karakteristieke kleuren leverbaar in Weesp.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons voorraad en kies meteen de mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst precies inhoudt, en het beeld erover is in de loop van tijd sterk aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten maken worden alle producten op deze website hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Weesp

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.