Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen in Bedum Groningen

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een diversiteit van stijlen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar uw eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de decoratieve uitstraling binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede manier om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning aan met metalen wanddecoratie. Deze elegante look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Bedum

Onze collectie metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleur

HoewelAlhoewel een omvangrijk deel van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is tevens een zeer breed diversiteit aan kleuren verkrijgbaar in Bedum.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie stukken en selecteer meteen een hedendaagse stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen uitsluitende omlijning van wat kunst exact is, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die voorkeur vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens aan te kleden.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten produceren worden al onze producten gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Bedum

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.