Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie voor Winsum Groningen

Metalen decoratie aan de wand is een veel gevraagde soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een scala van stijlen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat dan wel uit vier muren, maar de eigen persoonlijke signatuur bestaat uit de persoonlijk gekozen details binnenin. Wilt u een passende oplossing om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis aan met metalen decoratie aan de wand. De bijdetijdse look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Winsum

Ons assortiment metalen decoratie aan de wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot huiselijke flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks het feit dat een aanmerkelijk segment van onze metalen kunststukken voor aan de wand worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op verzoek tevens een behoorlijk groot spectrum aan karakteristieke kleuren beschikbaar in Winsum.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, waardoor de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie variëteit en kies direct een aangepaste uitstraling voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen standaard begripsbepaling van wat kunst inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die voorkeur vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Winsum

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.