Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie vanuit Zaanstad Noord-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en ontwerpen. Uw huis bestaat uit meerdere muren, maar uw unieke persoonlijke signatuur komt van de decoratieve details binnenin. Wilt u een prima manier om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. Deze smaakvolle uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als eye-catcher in Zaanstad

Ons aanbod van metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een aanmerkelijk segment van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is ook een behoorlijk breed diversiteit aan specifieke kleuren voorhanden in Zaanstad.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te bevestigen!

Bekijk onze selectie en kies onmiddelijk een mooie aangepaste stijl voor uw woning.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen standaard omlijning van wat kunst exact inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de stroming vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we aanbieden geven alle mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar wens te verbeteren.

Kies één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten produceren worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Zaanstad

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.