Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen voor Purmerend

Metalen decoratie aan de wand is een veel gevraagde soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een variëteit van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat uit meerdere muren, maar ieders unieke persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve atmosfeer binnenin. Wilt u een goede wijze om uw kamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen decoratie voor aan de wand. De smaakvolle uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als eye-catcher in Purmerend

Ons assortiment metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleuren

HoewelAlhoewel een groot gedeelte van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag tevens een erg breed diversiteit aan specifieke kleuren verkrijgbaar in Purmerend.

Het bevestigen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie selectie en kies vandaag nog de hedendaagse uitstraling voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen unieke beschrijving van wat kunst is, en de ideeën zijn door de tijd heen sterk aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten produceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Purmerend

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.