Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen Oostzaan

Metalen decoratie voor aan de wand is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan de wand is te krijgen in een verscheidenheid van stijlen en ontwerpen. Uw woning bestaat uit meerdere muren, maar de aparte persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen details binnenin. Wilt u een prima wijze om uw huis dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis aan met metalen decoratie voor aan de wand. De elegante look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Oostzaan

Ons aanbod van metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een flink gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op verzoek tevens een vrij ruim diversiteit aan afwijkende kleuren leverbaar in Oostzaan.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, met als gevolg dat ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons voorraad en selecteer direct de hedendaagse look voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen unieke beschrijving van wat kunst inhoudt, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden al onze producten in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Oostzaan

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.