Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Kopen vanuit Oostzaan Noord-Holland

Metalen wanddecoratie is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een veelvoud van vormen en ontwerpen. Uw huis bestaat uit vier muren, maar de eigen persoonlijke signatuur komt van de ambiance binnenin. Wilt u een prima oplossing om uw kamer dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen wanddecoratie. Deze eigentijdse uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Oostzaan

Ons assortiment metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een flink deel van onze metalen wanddecoratie kunstwerken worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is op verzoek tevens een behoorlijk groot diversiteit aan specifieke kleuren mogelijk in Oostzaan.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te plaatsen!

Bekijk ons voorraad en selecteer vandaag nog een hedendaagse look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen unieke definitie van wat kunst inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de stroming vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we aanbieden bieden ruime mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Oostzaan

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.