Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Landsmeer Noord-Holland

Metalen wanddecoratie is een geliefde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een variëteit van vormen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar de originele persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve atmosfeer binnenin. Wilt u een goede manier om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze modieuze uitstraling grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Landsmeer

Ons aanbod metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot huiselijke flora en fauna patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal levert bijvoorbeeld Wanddecoratie van Metaal in Landsmeer maar ook in Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Zaanstad, Monnickendam, Amsterdam, Purmerend, Halfweg, Diemen, Halfweg, Edam en alle andere plaatsen in Nederland

Metalen wanddecoratie in kleuren

Ondanks dat een omvangrijk segment van onze metalen kunststukken voor aan de wand worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op verzoek ook een behoorlijk breed diversiteit aan karakteristieke kleuren ter beschikking in Landsmeer.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en selecteer vandaag nog een nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst precies is, en het beeld erover is door de tijd heen sterk gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens te verbeteren.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden alle producten op deze website hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Landsmeer

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.