Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen voor Tuindorp Oostzaan

Metalen wanddecoratie is een beminde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en designs. Uw huis bestaat uit 4 muren, maar de eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de decoratieve details binnenin. Wilt u een goede wijze om uw huis dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De trendy look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Tuindorp Oostzaan

Onze collectie metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een groot segment van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er ook een aanzienlijk groot spectrum aan kleuren beschikbaar in Tuindorp Oostzaan.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, waardoor de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons assortiment en selecteer onmiddelijk de nieuwe uitstraling voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst precies inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere keren aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze decoratieve letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten produceren worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Tuindorp Oostzaan

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.