Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Kopen in Monnickendam Noord-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw unieke persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u een prima wijze om uw ruimte dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen decoratie voor aan de wand. De modieuze uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Monnickendam

Onze selectieverscheidenheid metalen decoratie voor aan je wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

HoewelAlhoewel een groot segment van onze metalen wanddecoratie kunstwerken worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op verzoek ook een zeer groot scala aan afwijkende kleuren voorhanden in Monnickendam.

Het plaatsen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk onze diversiteit en selecteer direct een hedendaagse look voor uw woning.

Wat is kunst?

Er is geen standaard definitie van wat kunst exact inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen uiteraard gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten fabriceren worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Monnickendam

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.