Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Amsterdam

Metalen decoratie voor aan je wand is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is te krijgen in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar de unieke persoonlijke signatuur komt van de decoratieve details binnenin. Wilt u een passende manier om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze trendy uitstraling grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als inspiratiebron in Amsterdam

Ons assortiment metalen decoratie voor aan je wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot knusse flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

HoewelAlhoewel een omvangrijk segment van onze metalen wandkunstwerken worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is op aanvraag tevens een erg groot spectrum aan expliciete kleuren ter beschikking in Amsterdam.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met het gewicht, waardoor de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te bevestigen!

Bekijk onze diversiteit en kies onmiddelijk een nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen eenduidige definitie van wat kunst precies is, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Amsterdam

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.