Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Amsterdam

Metalen decoratie aan de wand is een populaire soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw woning bestaat uit 4 muren, maar de aparte persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen details binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een prima manier om uw huis dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen decoratie aan de wand. Deze trendy look grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Amsterdam

Onze selectieverscheidenheid van metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een aanmerkelijk segment van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er na contact met ons tevens een zeer groot scala aan afwijkende kleuren mogelijk in Amsterdam.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met het gewicht, zodat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te bevestigen!

Bekijk onze stukken en kies onmiddelijk de mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen unieke begripsbepaling van wat kunst exact inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd uiteraard gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve letters nog extra op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten produceren worden al onze producten gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Amsterdam

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.